Kategóriák

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:

Nap-Mandala Kft

Székhely: 

1046 Budapest, Kinizsi u. 11.

Adószám: 

12699494-1-41

Telefon:

+36/30-9605-706

E-mail:

schrammelivett@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám:

B/2020/003308

5percmed

Kedves feliratkozó, mindfulness érdeklődő!

 

Ezen az oldalon, levelem végén találod az ajándék mindfulness meditációt. 

A gyakorlat neve: "3 perc tudatos légzés", vagy "3 perc lélegzetvételnyi szünet" - ezen a felvételen egy kicsit hosszabb, 5 perces változata szerepel. A felvétel egy Élő Online Mindfulness Tréningemen készült.

A meditációt végezheted csukott szemmel, vagy egyetlen pontra fixálva a tekinteted, nyitott szemmel is.

A gyakorlatot a nap folyamán többször is elvégezheted, mintegy emlékeztetőként. Segítségével könnyen visszatérhetsz az elme "létezés üzemmódjába", az "itt és most"-ba, az automata (robotpilóta) üzemmód helyett.

Ez a meditáció a mindfulness legrövidebb minimeditációja. Természetesen használunk hosszabb, mélyebb, 10, 20, 30 perces, vagy akár még hosszabb meditációkat is.

Ha szeretnéd megismerni a mindfulness szemléletét, elsajátítani az összes meditációs gyakorlatát és bizonyítottan hatékony kognitív pszichológiai stresszkezelő, szorongáscsökkentő technikáit, most kedvezményesen jelentkezhetsz a bármikor elkezdhető és saját tempódban végezhető, 9 hetes, összesen 18 órás videótréningre vagy a következő Élő Online Tréningre. Részleteket itt olvashatsz: 

https://www.pszichologusonline.eu/mindfulness-trening/

Köszönöm, hogy feliratkoztál hírlevelemre! Ígérem, hogy csak hasznos információkat küldök Neked az újonnan induló tréningjeimről és ingyenes programjaimról, előadásaimról.

 

Jó gyakorlást kívánok! Szép napot!

 

Schrammel Ivett pszichológus

MBCT mindfulness oktató, NLP master-practitioner - coach, OH instruktor

(A videófelvétel megtekintésre jogosultak kizárólag az általam vezetett Online Mindfulness Tréning résztvevői, és pszichologusonline.eu honlapom hírlevelének feliratkozói.

A videófelvétel szerzői jogvédelem alatt áll. Közönség előtti vetítése, terjesztése tilos.

Szerző: Schrammel Ivett)