Kategóriák

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:

Nap-Mandala Kft

Székhely: 

1046 Budapest, Kinizsi u. 11.

Adószám: 

12699494-1-41

Telefon:

+36/30-9605-706

E-mail:

schrammelivett@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám:

B/2020/003308

Online Mindfulness Tréning

Online Mindfulness Tréning (MBCT és MBSR)

 

Stresszkezelés - szorongáscsökkentés

önismeret - önfejlesztés

 

 Élő Online Tréning és Videótréning

 

A videótréninghez a csatlakozási lehetőség folyamatos, így bármikor elkezdheted és otthonról, a saját tempódban végezheted a 8+1 hetes (18 órás) tréninget.

Most kivételes lehetőség kínálkozik a teljes tréning két részletben való elvégzésére is! (Alaptréning és Mestertréning)

 

 

 

 

A következő 8+1 hetes, élő, online tréning kezdő időpontja:

2023. október 9. hétfő 18-20 óra

(budapesti idő szerint)

 

 

Ha nem megfelelő az időpont, most itt a lehetőség, hogy jelentkezz a videótréningre!

A videótréning az élő online tréning videófelvételeit és a munkafüzetet tartalmazza, így megőrzi annak előnyeit, tanulhatsz mások tapasztalataiból és a kérdéseikre adott válaszokból is.

 

*****

 

Válaszd a minőséget, az eredeti és bizonyítottan hatékony MBCT mindfulness tréninget!

 

A tréning az Oxford Mindfulness Center MBCT képzésén alapul.

 

*****

 

Jelentkezem!

 *****

Újdonság!

Most ajándékba is adhatod az Élő Online Tréninget,

a teljes videótréninget

vagy az alaptréninget!

 

Ha ajándéknak szánod az online tréninget, megrendelést követően 1 napon belül egyedi sorszámmal ellátott ajándékkupont küldök e-mail címedre, melyet kinyomtatva ajándékba adhatsz.

A megajándékozott e-mail-en keresztül, egy éven belül, bármikor beválthatja az ajándékkupont és megkapja a hozzáférést a tréning írásos és videó anyagaihoz, Élő Online Tréning esetén részt vehet valamelyik 2023-ban vagy 2024-ben induló tréningen.

 

 

Itt az idő, hogy megálljunk a már – már megszokottá vált rohanásban és befelé figyeljünk. Hogy újra felfedezzük a csendet, a nyugalmat, újra felfedezzük önmagunkat. Hogy mélyítsük önismeretünket, helyreállítsuk a kapcsolatot önmagunkkal és ezen keresztül helyreállítsuk a kapcsolatunkat másokkal és a világgal.

 

Úgy érzed túl sok az életedben a stressz?

Gyakran aggódsz és élsz meg szorongást?

Gyakran érzed magad feszültnek, nyugtalannak?

Testi – lelki fájdalmakkal, alvásproblémákkal küzdesz?

Nem találsz örömet a mindennapokban?

Egy mókuskerékben érzed magad?

Csak rohansz a feladataid után?

Nehézségeid vannak a hatékony tanulással és munkavégzéssel?

 

*****

Szeretnél egy bizonyítottan eredményes módszert megtanulni a mindennapi stressz kezelésére?

Szeretnél megszabadulni aggodalmaidtól, szorongásaidtól?

Szeretnéd elérni a belső nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, lelki békét?

Szeretnél újra örömet találni a hétköznapokban?

Szeretnéd problémáidat, konfliktusaidat hatékonyabban megoldani?

Szeretnéd kibontakoztatni, fejleszteni képességeidet?

Szeretnél hatékonyabb lenni a tanulásban és munkában?

Szeretnél teljes életet élni?

 

*****

A mindfulness szemlélet és a mindfulness meditációk elsajátítása megoldást jelent számodra.

Megtanulhatod megfelelően kezelni visszatérő, automatikus gondolataidat, a folyamatos, múlton való rágódás és a jövő miatti aggódás helyett megtanulhatsz a jelen pillanatban létezni. Megtanulhatod elengedni automatikus reakcióidat, és szabadon dönteni, cselekedni.

 

*****

A következő 8+1 hetes, élő, online tréning kezdő időpontja:

2023. október 9. hétfő 18-20 óra

(budapesti idő szerint)

 

Ezt követően, 8+1 héten keresztül minden héten egyszer 2 órára találkozunk a virtuális térben.

A csoport létszáma minimum 6 fő, maximum 12 fő, ZOOM segítségével teremtünk online kapcsolatot. Így megfelelően látjuk és halljuk is egymást, közösen végezhetjük a meditációkat, meg tudjuk osztani egymással tapasztalatainkat, kérdéseitekre azonnali válaszokat kaphattok.

Amennyiben az időpont nem megfelelő számodra, lehetőség van videofelvételen keresztül, e-mailben megkapnod a tréning anyagát.

A 8 hetes online tréning a 8x2 órás csoportos alkalmakon kívül tartalmazza a teljes élő online tréning és a meditációs gyakorlatok videófelvételét mp4 formátumban, valamint írásos anyagot, munkafüzetet, + 1 bónusz alkalmat.

Így a tréningnapok közötti időben felvételről hallgathatod a vezetett meditációkat, mely segíti gyakorlásodat. A tréning elméleti része is bármikor újra nézhető - hallgatható a videó segítségével, így tudásod folyamatosan mélyitheted.

Fontos, hogy a tréning során vállalni tudj napi átlagosan 30-40 perc egyéni gyakorlást is.

A tanfolyam végén lehetőség van egy 4 órás intenzív gyakorlónapon való részvételre is.

 

*****

A Mindfulness (Tudatos jelenlét) meditációk hatékonyságát számtalan tudományos kutatás támasztja alá.

Az MBSR (Mindfulness alapú stresszcsökkentés) tanfolyamok módszerét Jon Kabat-Zinn és munkatársai dolgozták ki a Masseschusets-i Egyetemen 1979-ben.

Az MBSR célja a stressz hatékonyabb kezelése, a stressz által okozott testi - lelki problémák kezelése.

Az MBCT (Mindfulness alapú kognitív terápia) ötvözi a keleti, buddhista hagyományban gyökerező mindfulness meditációs gyakorlatokat a modern, nyugati, tudományos pszichológia kognitív terápiás elemeivel.

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az MBCT csökkenti a visszatérő depresszió kockázatát, (hatása a hangulatjavító gyógyszerek hatásával egyenértékű), eredményes különböző érzelmi, hangulati problémák, a szorongás, stressz oldásában, alvászavarok, evészavarok, pánik tünetek, függőségek kezelésében, a fájdalom csökkentésében.

 

*****

Számomra fontos, hogy ezt a tudást továbbadjam, klienseim és mások számára is elérhetővé tegyem, hogy minél többen tapasztalhassák meg a rendszeres napi meditáció testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásait.

*****

Válaszd a minőséget, az eredeti és bizonyítottan hatékony MBCT mindfulness tréninget!

 

*****

 

Miben más ez a tréning? Miért nyújt többet?

23 éve mélyültem el a meditáció gyakorlásában és tanulmányozásában, még a pszichológia szakon töltött egyetemi éveim alatt. Szakdolgozatomat is e témában írtam az ELTE  Egészségpszichológia szakirányán 2000-ben, „Meditáció és megküzdés” címmel. 

Már ekkor a rendszeres meditáció hatását vizsgáltam, hogyan hat az egyén pszichológiai immunrendszerére, stresszel szembeni megküzdési stratégiáira.

Azóta is elkötelezett híve vagyok a meditációnak és a pozitív pszichológiának.

Több mint 20 éve kezdtem önismereti, önfejlesztő tréningeket tartani.

A mindfulness tréningeket 23 év meditációs tapasztalatával és  pszichológusi szakmai gyakorlatával vezetem. 

MBSR (Mindfulness alapú stresszcsökkentés) tréninget és MBCT (mindfulness alapú kognitív terápia) tanári tréninget egyaránt végeztem.

Az általam vezetett mindfulness tréning az Oxford University Oxford Mindfulness Center kutatási eredményekkel alátámasztott, bizonyítottan hatékony 8 hetes MBCT tréning tematikáján alapul.

A klasszikus 8 hetes tréning végén adok egy 9. bónusz alkalmat, mivel a tréning során, szakmai hátterem miatt, számos plusz információt és gyakorlatot adok át a résztvevőknek.

*****

 

Néhány visszajelzés Mindfulness Tréning résztvevőktől:

 

„Néhány hónappal ezelőtt elsősorban a kiégésszerű tüneteim miatt fordultam hozzád, és a javaslatodra kezdtem bele a mindfulness programba. Bár hallottam már korábban is a módszerről, és a jóga miatt a meditáció sem volt teljesen ismeretlen számomra, nem tudtam elképzelni, hogy ez hogyan segíthet a problémáim megoldásában.

Elkezdtem a gyakorlást és az első meglepetés akkor ért, amikor néhány hét elteltével azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban vagyok a hétköznapokban is abban a bizonyos tudatos jelenlét állapotban anélkül, hogy ezt előre elhatároztam vagy külön figyelmet fordítottam volna rá. Rájöttem, hogy ez a nehéz helyzetekben is segít rendezni a gondolataimat, a napközben beiktatott néhány perces gyakorlás sokat segített a mindennapi munkahelyi stressz kezelésében.

Elkezdtem észrevenni magam körül dolgokat, amiket korábban nem és egyre többször engedtem meg magamnak, hogy az adott pillanatnak éljek. A módszer megtanított teljes figyelemmel fordulni mások felé és ez hatalmas változást hozott a kislányommal való kapcsolatomban. A rám korábban annyira jellemző a jövőn valón folytonos aggódás elcsitult, már csak néha tör rám és most már van eszközöm arra, hogy ha ez meg is történik, mihez kezdjek vele.

Köszönök szépen mindent!”

 

"Tegnap este megnéztem a videókat, végigcsináltam a meditációkat, és képzeld, elmúlt a végére a migrénes fejfájásom, ami amúgy még plusz egy napig tart legalább máskor. Köszi, és várom a következő alkalmat..."

 

"Kezdünk beállni arra, hogy szombatonként nézzük meg a videót, és nagyon jó élmény minden alkalommal. Mindketten tanulunk belőle folyamatosan, és előfordult már, hogy segített konfliktushelyzetben, illetve más kellemetlen szituációban is (nem lett végre még kellemetlenebb a mindenféle negatív gondolatok miatt).

Ami még nagyon pozitív nekem, hogy összeállt a gondolatok, érzések tudatosulásával, hogy az általam konfliktusként megélt szituációkban mi az az általános működés, amin minden egyes alkalommal végigmegyek, akár enyhébb, akár intenzívebb a kellemetlen szituáció. És arra is rájöttem, honnan ered ez a működés. Illetve, amit mondtál is, hogy ezek a működésmódok próbálják megerősíteni magukat, szinte elhisszük, hogy amit átélünk, az valós, pedig sokszor sokkal árnyaltabb a kép.

Összességében a sématerápia együtt a mindfulnessel tényleg hatékonynak bizonyul, köszönjük szépen, hogy részt vehetünk rajta. "

 

 

*****

 

A videótréninghez a csatlakozási lehetőség folyamatos!

 

*****

 

Most egyedülálló lehetőség kínálozik a 8+1 hetes videótréning két részletben való elvégzésére is:

 

Az Online Mindfulness Alaptréning 5 hetes (5x2 óra)

Az Online Mindfulness Mestertréning 4 hetes (4x2 óra)

 

*****

 

Élő Online Mindfulness Tréning 68000 ft

 *****

 

Mindfulness Videótréning 68000 ft 

 *****

Mindfulness Alaptréning (Videó) 37500 ft

*****

Mindfulness Mestertréning (Videó) 37500 ft 

*****

 

Ha szívesen elvégeznéd a tréninget, de anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, írj nekem, együtt találunk megoldást!

Amennyiben kérdéseid vannak, írj a schrammelivett@gmail.com e-mail címre.

Ha az élő tréningre jelentkezel, siess, mert a csoportlétszám gyorsan betelik, részvételedet a jelentkezést követően a tanfolyam díjának befizetésével tudod biztosítani. A csoportba való felvétel a jelentkezés sorrendjében történik.

Ne maradj le a kedvezményről, jelentkezz most, kattints a lent található "Jelentkezem" gombra!

 

*****

Jelentkezem!

*****

A tréninget vezeti: Schrammel Ivett pszichológus,

MBSR és MBCT mindfulness tanár, NLP master practitioner - coach, terapeuta, sématerápiás konzultáns j.

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/003308 (Nap-Mandala Kft)

 

Ha kérdéseid vannak a tréninggel kapcsolatban, az oldal alján található űrlap kitöltésével veheted fel velem e-mail-ben a kapcsolatot.

 

 

A jelentkezés és fizetés menete:

1. Kattints a piros "Jelentkezem!" gombra - ez a honlap webshopjába vezet.

2. Itt válaszd ki a teljes 8+1 hetes "Online Mindfulness Tréninget", ha az élő online tréningen szeretnél részt venni, vagy az 5 hetes "Online Mindfulness Alaptréninget", vagy ha ezt már elvégezted nálam, a 4 hetes Online Mindfulness Mestertréninget" vagy a teljes 8+1 hetes "Online Mindfulness Videótréninget" - ha csak a videófelvételeket szeretnéd megkapni - és kattints a kék "Kosárba!" gombra.

Ha ajándéknak szánod, válaszd az "AJÁNDÉK - Online Mindfulness Videótréninget" vagy az "AJÁNDÉK - Online Mindfulness Alaptréninget"!

3. Miután a kosárba helyezted, a rendszer automatikusan átírányít a pénztárhoz.

4. Itt találhatod a megrendelésed. 

Válaszd ki a fizetési módok közül, hogy bankkártyával, banki átutalással vagy PayPal-on keresztül szeretnél fizetni. Jelöld be a számodra megfelelőt.

5. Add meg a megrendelő adatait és a számlázási nevet, címet.

6. Itt feliratkozhatsz a Hírlevélre is, ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, hírekről: új tanfolyamokról, új írásaimról, új akciókról. (Később bármikor leiratkozhatsz.)

Most ajándékba adok a feliratkozóknak egy rövid vezetett mindfulness meditációt videón.

7. Kattints a kék Megrendelem gombra!

8. Biztonságos fizetés

Fizesd ki a tréninget az általad kiválasztott módon.

Fizetés során a megjegyzés rovatba írd be a tanfolyam résztvevőjének nevét és az általad választott Mindfulness tréning nevét.

Amennyiben a banki átutalást választod, kérem külföldi devizaszámláról való utalás esetén Transferwise használatával utalj, így elkerülhető, hogy a bank jelentős elszámolásforgalmi jutalékot számítson fel!

Külföldről történő utaláshoz a nemzetközi számlaszám (forint számla):

Nap-Mandala Kft

1044 Budapest, Kinizsi u. 11. Hungary

IBAN: HU08116000060000000078563577

BIC/SWIFT: GIBAHUHB

9. Megrendelésedről automata visszaigazoló e-mailt kapsz, és  elektronikus számlát a szamlazz.hu rendszerén keresztül.

10. Ha a videótréninget választottad, a fizetést követően 24 órán belül megkapod e-mail-ben az első hét tréninganyagát videófelvételeken, az írásos anyagot, a munkafüzetet. Ezután hetente küldöm a tréninganyagokat.

Ha az Élő Online tréninget választottad, e-mail-ben küldök egy regisztrációs linket, majd regisztrációt követően szintén e-mail-ben kapod meg a tréning időpontjára szóló egyedi linket, a tréningre való belépéshez.

Az első tréningnapon, a tréning kezdeti időpontjában, a megadott link segítségével léphetsz be a Zoom online tréning felületére.

 

 

 

„Pszichológus Online – Schrammel Ivett:

A külföldön élő magyarok pszichológusa”

 *****

Jelentkezem!

 

*****

Mindfulness tréning

Az űrlap kitöltésével kérhetsz információt és jelentkezhetsz mindfulness tréningre

Név *:
E-mail *:
Csoportos vagy egyéni tréning érdekel *:

Személyes vagy online tréning érdekel *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!