Kategóriák

Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:

Nap-Mandala Kft

Székhely: 

1046 Budapest, Kinizsi u. 11.

Adószám: 

12699494-1-41

Telefon:

+36/30-9605-706

E-mail:

schrammelivett@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám:

B/2020/003308

Rólam

„Nem állíthatod meg a hullámokat,

de megtanulhatsz rajtuk szörfözni.”

 

Schrammel Ivett pszichológus, NLP master practitioner - coach, mindfulness (MBSR és MBCT) tanár, sématerápiás konzultáns jelölt vagyok, három gyermek édesanyja. 1973-ban születtem Budapesten, közel 5 év alatt 3 országot jártam meg: éltem Ausztriában és Máltán, leghosszabban – 4 évig - Gibraltáron. Jelenleg újra Budapesten vagyok elérhető, személyesen is. 

Sématerápiával, pszichológiai konzultációval, tanácsadással, coachinggal, önismereti – személyiségfejlesztő tréningekkel, egyéni és csoportos mindfulness tréningek vezetésével foglalkozom. Több mint 23 éve segítem a hozzám fordulókat lelki, életvezetési, kapcsolati problémáik esetén, integratív, pozitív, jövő – és célorientált szemléletben. Hosszú évek óta online is dolgozom.

Kiemelten foglalkozom külföldön élő magyarokkal, a bevándorlásból adódó beilleszkedési, alkalmazkodási, kapcsolatteremtési nehézségekkel, valamint pszichoszomatikus problémákkal.

Az általam használt módszerek között szerepel az NLP (neuro-lingvisztikus programozás), a sématerápia, a Brainspotting, különböző relaxációs – meditációs - imaginációs módszerek, öngyógyító technikák, a Mindfulness meditáció (MBSR - Mindfulness Based Stress Reduction - mindfulnes alapú stresszcsökkentés és MBCT - Mindfulness Based Cognitive Therapy - mindfulness alapú kognitív terápia), a progresszív relaxáció, a Simonton Tréning, az OH asszociációs kártyák, az asszertív (önérvényesítő) kommunikáció, valamint a Bach-virágterápia.

Vallom, hogy minden ember különleges és tehetséges valamiben, csak meg kell találnia a kibontakoztatás megfelelő útját. Hiszem, hogy minden ember boldogságra született, s el is éri ezt, ha a helyén van az életben, ha valóban a saját útját járja. Az én feladatom, hogy segítsem, kísérjem őt ennek az útnak a megtalálásában, valódi önmaga megismerésében és kibontakoztatásában.

 

Pszichológus Online - Schrammel Ivett

A külföldön élő magyarok pszichológusa

 

Információ és bejelentkezés

Az információ és bejelentkezési űrlap segítségével könnyen kérhetsz információt pszichológusi szolgáltatásaimról. Küldd be az űrlapot és 24 órán belül válaszolok!

Név *:
E-mail *:
Információ vagy bejelentkezés? *:

Miben segíthetek?:
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, vagy 14 és 18 év közötti vagyok, de a törvényes képviselőm hozzájárulásával használom ezt az oldalt, vagy 14 év alattiként kijelentem, hogy a törvényes képviselőm jár el helyettem. *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!